Ga naar de inhoud

Meer informatie

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die actief is binnen een patiënten- of cliëntenorganisatie, geïnteresseerd is in het thema van de bijeenkomst en daarnaast graag wil netwerken. Gelet op het thema willen we graag ook zoveel mogelijk jongeren in de zaal, dus neem hen vooral mee (maximaal 4 per organisatie)!

Programma

We starten met een inspirerende lezing over jongeren door Lysanne te Brinke, zij is Assistant Professor klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In haar lezing “Jongeren als aanjagers van verandering” zal zij de nieuwste wetenschappelijke inzichten delen op het gebied van jongerenparticipatie.

Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit een inspiratiesessie met een groot aantal jongeren zelf en experts in het bereiken en samenwerken met jongeren. Met medewerking van ExpEx, JongPIT, MindUs, Crohn en Colitis Nederland, het NOV, en nog veel meer interessante organisaties en jongeren.

Je krijgt je informatie op allerlei verschillende manieren, via korte pitches, goede voorbeelden, vragen en stellingen, en veel nuttige tips. We staan actief stil bij het belang van sociale media als communicatie en informatiekanalen voor jongeren.

Dries Hettinga, directeur van INVOLV, is onze dagvoorzitter.

We sluiten af met een – altijd gezellige- netwerkborrel.

Kortom, dit wil je niet missen!

In ’t kort:

  • De bijeenkomst is bij Van der Valk in Utrecht (Winthontlaan 4-6) en duurt van 13.30 – 18.00.
  • Meld je uiterlijk 9 september aan voor de netwerkbijeenkomst via dit formulier >>
  • Je kunt daarbij ook aangeven of je ondersteuning nodig hebt.
  • Deelname is kosteloos.
  • Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je alle gegevens.
  • Heb je nog vragen dan kun je die mailen naar post@iederin.nl